ČRNI PETEK 2020 se bliža. Bodi pripravljen!

04/11/2020

Letos bo Črni petek (Black Friday) potekal drugače, kot po navadi. Trgovine so zaprte in nakupe boš po vsej verjetnosti moral opraviti kar prek spleta. Zato je tu mobilna denarnica mBills, ki ti omogoča popolnoma varne in hitre nakupe s kartico mBills Mastercard®.  Nekateri spletni trgovci že danes ponujajo privlačne popuste, zaloge pa so omejene, zato poskrbi, da bo tvoja mBills denarnica še pravi čas polna in se pripravi, da ne zamudiš priložnosti za prihranek. Zate smo pripravili nekaj nasvetov o tem, kako se pripraviš na Črni petek in kako ti lahko mBills olajša spletne nakupe.

Pravočasno se pripravi na ČRNI PETEK

Še nimaš kartice mBills Mastercard? Naroči jo še danes, da boš lahko varno nakupoval prek spleta in ujel nore popuste, ki prihajajo.

To lahko storiš v le nekaj korakih:

  • Naroči kartico na svojem telefonu v mBills denarnici v zavihku “Kartice”.
  • Na svoj naslov jo boš prejel v nekaj dneh (lahko jo naročiš tudi na začasni naslov).
  • Po aktivaciji kartice boš lahko takoj pričel s plačevanjem na spletu in prodajnih mestih.

Preveri, kako si lahko hitro in enostavno kar z udobja domačega naslanjača naročiš kartico.

Napolni svojo mobilno denarnico mBills in se pripravi na obdobje norih popustov 

Da boš lahko v teh dneh izkoristil vse prednosti svoje mobilne denarnice mBills in plačeval brezstično, najprej poskrbi, da bo polna. Najbolj ugodno in udobno je, če svojo mBills denarnico napolniš z mesečnim polnjenjem ali prek UPN naloga v svoji spletni ali mobilni banki. Več o možnostih polnjenja mBills denarnice preberi tukaj.

Kadarkoli in kjerkoli – nakupuj tudi če kartice nimaš pri sebi

Si zasledil nore popuste v svoji najljubši spletni trgovini, svoje kartice mBills Mastercard pa nimaš pri roki? Brez skrbi, v mBills denarnici lahko sedaj najdeš vse podatke svoje kartice, ki jih potrebuješ za plačilo.

Do svojih kartičnih podatkov lahko dostopaš tako, da v zavihku »Kartice« izbereš možnost »Podatki kartice«. Ponovno se ti bo odprlo okno za vpis kode ali vstop s prstnim odtisom/prepoznavo obraza, na naslednjem ekranu pa se ti bodo izpisali vsi kartični podatki, ki jih moraš napisati, da zaključiš svoj spletni nakup. Tako ti ne bo ušla več prav nobena akcija, ki se izteče v naslednjih 10 minutah, saj vse podatke za nakup hraniš kar na svojem telefonu.

Namigi za nakupe

Zate smo izbrali nekaj idej, kjer lahko s kartico mBills Mastercard nakupuješ na Črni petek.

  • Spletna stran, ki jo vsi že dobro poznamo in na kateri zagotovo vsak najde nekaj zase je AliExpress.
  • Doma si ustvari unikatno džunglo v spletni trgovini sobnih rastlin – Džungla
  • V današnjih časih nam je zelo pomembno, da čas preživljamo s svojimi najbližjimi, zato si privošči novo družabno igro, ki jo boste lahko vsi skupaj igrali. Širok izbor iger najdeš na spletni strani – To je to 
  • Če si gamerski navdušenec, izkoristi popuste in si privošči novo igro na spletni strani Game Center
  • Če rad slediš modnim trendom, obišči spletno stran ASOS, kjer vedno najdeš izbor najbolj trendovskih oblačil.
  • Vsi smo v času karantene poskusili nekaj, kar smo si dolgo želeli. To je bil lahko nov recept, prenova sobe itd. Vse to in še več lahko najdeš na spletni strani Amazon.
  • Nakupuješ lahko tudi v našem Marketplacu, ki se nahaja v tvoji mobilni denarnici mBills. Predstavljamo ti najsodobnejši način nakupovanja, ki na enem mestu združuje celoten postopek od ogleda ponudbe in izbire produkta do oddaje naročila in plačila. Nakup še nikoli ni bil tako enostaven. Brez vpisovanja podatkov za dostavo ali dolgih številk s svoje kartice. V mBills denarnici lahko odslej najdeš ponudbo povsem novega modela atraktivne pametne ure Garmin VENU SQ. Z nekaj dotiki je ura lahko tvoja, za brezplačno dostavo na naslov, ki ga oddaš v potrdilu naročila, poskrbi Big Bang. Ponudbo šestih pametnih ur Garmin VENU SQ najdeš v zavihku »več«, kako opraviš nakup pa si oglej v spodnjem videu.

Namig: če kartice mBills Mastercard ne uporabljaš, lahko nakup na številnih spletnih straneh plačaš tudi po predračunu. To v mBills za valuto EUR lahko urediš s funkcijo Ročni vnos – UPN nalog.

Varno nakupuj na internetu

Vsa spletna plačila lahko varno opraviš s kartico mBills Mastercard, za dodatno varnost pa poskrbiš sam, tako da upravljaš z limiti spletnih nakupov v mBills. Pred vsakim plačilom preveri stanje v mBills denarnici, nastavitvi limite in po potrebi omogoči plačila izven EU. Ne pozabi, z mBills Mastercard lahko nakupuješ kolikokrat želiš, a le v mejah svojega stanja v mBills, oziroma največ do 5.000 EUR na dan, vseh mesečnih transakcij pa lahko največ 10.000 EUR.

Ujemi najboljše popuste z mBills!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB