Ostani doma in naroči na spletu!

24/03/2020

Kljub temu, da je v trenutni situaciji pomembno ostati doma, moraš vseeno tudi poskrbeti zase in svoje dobro počutje. Pri tem pa ti lahko še kako prav pride mBills denarnica! Z njeno pomočjo se lahko razvedriš z dobro hrano, plesom z najmlajšimi v dnevni sobi ali nakupovanjem v najljubši spletni trgovini. Preberi si, kako ti lahko kartica mBills Mastercard® pomaga prebroditi težke čase.

Ker življenje teče dalje …

Živi v trenutku tudi v novih razmerah. Če si se še pred nekaj tedni vsakodnevno odpravil v trgovino, lahko zdaj praktično vse, kar potrebuješ, naročiš na spletu. Naročila na spletu v času karantene niso le zelo priročni, temveč večinoma tudi edina možnost za nakup nenujnih izdelkov. Tvojih naročil pa bodo vsekakor vesela tudi podjetja, saj bo marsikateremu le s spletno prodajo uspelo prebroditi trenutne razmere in negotove čase.  Vsa spletna plačila lahko opraviš s kartico mBills Mastercard®. So popolnoma varna, ker s kartico upravljaš sam na svojem telefonu. V prispevku si preberi nekaj nasvetov za nakupovanje v priljubljenih spletnih trgovinah in učinkovito uporabo kartice mBills Mastercard.

Kaj vse lahko plačam s kartico mBills Mastercard?

S kartico mBills Mastercard lahko plačuješ prav vse, kar potrebuješ za lepši vsakdan v času izolacije. Zaradi varnostnih omejitev lahko s kartico opraviš do 5 spletnih nakupov dnevno. Da boš lažje izbral, smo ti v MBILLS pripravili nakupovalni seznam za TOP 5 spletnih nakupov, ki jih lahko opraviš že danes.

Spletni nakup z mBills št. 1: nekaj, kar potrebujem vsak dan

V spletnih trgovinah večjih trgovskih verig, kot sta Spar Online ali Mercator spletna trgovina, lahko naročiš hrano, pripomočke za osebno higieno, čistila in še marsikaj, kar ti lahko olajša vsakdan v samoizolaciji. Da v teh dneh ne ostaneš lačen, z možnostjo spletnega nakupa in dostave skrbijo tudi številna druga podjetja. Mesarstvo Petrin ti omogoča dostavo mesa, sadje in zelenjavo pa lahko naročiš tudi na spletni strani Gajbica.si ali Zeleni zabojček. Sestavi tedenski jedilnik z najljubšimi jedmi in sestavine reprosto naroči v spletni trgovini. Plačilo hitro in varno opraviš s kartico mBills Mastercard in tako skrbiš za varnost vseh okrog sebe. Če pa ti zaradi dela od doma kdaj pa kdaj zmanjka časa za kuho, si svoj obrok lahko naročiš na ehrani, kjer prav tako poskrbijo za brezstično dostavo. S plačilom prek mobilne denarnice mBills se namreč izogneš kakršnemu koli stiku z drugimi in s tem prenašanju virusa.

Spletni nakup z mBills št. 2: nekaj za dom

Si tudi ti eden tistih, ki dneve v izolaciji izkoriščajo za pospravljanje omar in osvežitev stanovanja? Navsezadnje smo v sezoni spomladanskih čiščenj, malce prenove pa v teh dneh lahko znatno dvigne tvojo moralo! V spletni trgovini Smile Concept Store tako lahko najdeš velik izbor različnih dodatkov za dom, ki bodo popestrili tvoje stanovanje. Za jutra z nasmehom si lahko privoščiš novo skodelico za jutranjo kavo, za čarobne večere okrasne luči, za motivacijo pa album, ki ga lahko postaviš kar na mizico v dnevni sobi. Možnosti je nešteto, poleg tega pa lahko izbiraš tudi med različnimi družabnimi igrami in knjigami, s katerimi bo čas doma hitreje tekel, pa še zabave in smeha ne bo manjkalo.

Spletni nakup z mBills št. 3: nekaj samo zame

Privošči si nekaj lepega zase in se v teh težkih časih vsaj malce pocrkljaj. To je lahko nova športna oprema, nova kozmetika, spletni tečaj angleščine, naročnina na Netflix ali pa zgolj šopek rož za na mizo, ki ti ga dostavi Šopek.si. Z malenkostmi si boš nemudoma polepšal dan in poskrbel za boljše počutje,s svojo dobro voljo pa razveselil tudi ostale v družini. In ne pozabi – vsak spletni nakup lahko opraviš s kartico mBills Mastercard.

Spletni nakup z mBills št. 4: nekaj za najmlajše

Zaradi zaprtja vrtcev in šol so tudi otroci ostali doma, starši pa iščete ideje, kako bi jih lahko še dodatno zaposlili in jim polepšali dneve v izolaciji. Si predstavljaš, kako se mora počutiti malček, ki je navajen družbe prijateljev, rojstnodnevnih zabav in vsakodnevnega obiska igral, sedaj pa je nenadoma zaprt med štiri stene?

V spletni trgovini Kakadu.si lahko najdeš veliko igrač in pripomočkov za ustvarjanje, ki bodo otrokom krajšale čas in jim popestrile naslednje tedne. Za prijetno večerno branje z najmlajšimi  lahko naročiš tudi personalizirano knjigo Mali Junaki, v kateri ni personalizirano samo ime glavnega, ampak lahko sam določiš tudi njegov izgled, tako da že na daleč spominja na tvojega malčka. Knjigi lahko dodaš tudi posvetilo, da se boste vsi v družini spominjali težkih, a tudi prijetnih skupnih trenutkov. Vse omenjene trgovine omogočajo tudi plačevanje s kartico mBills Mastercard. O tem, ali spletna stran omogoča plačilo s kartico Mastercard, se lahko največkrat prepričaš tako, da v spodnjem delu spletne strani poiščeš oznako, ki označuje Mastercard kartična plačila.

Spletni nakup z mBills št. 5: Nekaj za celo družino

Ker boš v naslednjih tednih veliko časa preživel z najbližjimi, je pomembno, da čim bolje izkoristiš te trenutke ter jih v kar največji meri zapolniš z ljubeznijo in zabavo. Na spletnih platformah in v mobilnih trgovinah Google Play ali App Store lahko s kartico mBills Mastercard plačaš zabavne igre za vso družino in poskrbiš za družabne večere, ki se jih boste tudi po krizi še dolgo spominjali.

Ste si vedno želeli poskusiti Activity ali kakšno zanimivo namizno igro, pa ni bilo časa? Zdaj je priložnost, da nadoknadite za vse te trenutke in se ob tem še neizmerno zabavate. Za naročilo bo poskrbela mobilna denarnica mBills, čas dostave pa si lahko skrajšate z zanimivimi pretočnimi vsebinami. In ko bo zabavna igra v tvojih rokah, lahko z družino pripravite pravi turnir, zmagovalcu pa ob koncu karantene podarite še majhno darilo.

S katrico mBills Mastercard upravljaš kar preko svojega telefona. #ostanidoma z mBills

Kako je kartica mBills Mastercard povezana z mobilno denarnico mBills?

Še nimaš kartice mBills Mastercard, nakupovalni seznam pa je vse daljši? Brez skrbi! V mobilni denarnici mBills lahko brez oddajanja vlog ali obiska poslovalnic kadar koli naročiš svojo kartico mBills Mastercard. Na svoj naslov jo boš prejel v že 7 dneh od naročila.

Kartica mBills Mastercard je debetna kartica. To pomeni, da je stanje na tvoji kartici enako stanju v mBills denarnici. Višina zneska tvojih nakupov torej ne more prekoračiti vsote sredstev v tvoji mBills denarnici.

Kartica mBills Mastercard je popolnoma brezplačna, z njo pa lahko spletne nakupe opravljaš tako Sloveniji kot tudi v tujini. Izdelke lahko naročip na vseh straneh, ki sprejemajo kartice blagovne znamke Mastercard. Teh je po svetu in na spletu že ogromno. Mobilna denarnica mBills ti omogoča tudi preprosto, enostavno in hitro upravljanje s kartico.

Kako upravljam s kartico mBills Mastercard?

S kartico mBills Mastercard lahko upravljaš na svojem telefonu, in sicer v mBills denarnici pod zavihkom »Kartice«. Upravljanje s kartico pomeni, da lahko 24 ur na dan kar iz svojega domačega naslonjača pogledaš PIN kodo kartice, omogočiš plačila izven EU, si spremeniš limite ali kartico po potrebi celo blokiraš.

Plačevanje s kartico mBills Mastercard je popolnoma varno, za dodatno varnost pa lahko poskrbiš tudi sam. Pri tem ti v največji meri pomaga nastavitev limitov. Sam lahko namreč nastaviš tako svoj dnevni kot tudi spletni limit. To pomeni, da lahko pred plačilom naročila sadja in zelenjave pri Zdravi dostavi svoj limit spletnih plačil nastaviš na višino zneska, ki ga moraš plačati. Takoj ko je nakup opravljen, pa lahko limit nastaviš na 0 € in se tako zavaruješ pred morebitnimi zlorabami kartice.

Rešitve, ki se splačajo tudi po krizi!

S kartico mBills Mastercard ti pomagamo, da ob začasni, a drastični spremembi vsakodnevnega ritma preizkusiš tudi kaj novega, se česa novega naučiš ali se na zabaven način družiš z najbližjimi. Morda boš celo ugotovil, da je mnogo izdelkov ali storitev priročneje naročati kar po spletu ter s tem nadaljeval tudi, ko kriza mine. mBills bo pri tem tvoj zvest partner, saj ti omogoča, da s kartico enostavno in brezplačno upravljaš kar od doma, med spletnimi nakupi pa ostajaš varen in brezskrben.

In če boš pri uporabi naletel na še kako vprašanje, se lahko vedno obrneš na našo ekipo, ki skrbi za vse naše naročnike, ali pa si prebereš pogosto zastavljena vprašanja.

Ostani doma in plačuj na spletu!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB