NOVO: spremeni PIN kodo svoje kartice kar v mBills!

09/10/2020

Ekipa MBILLS vseskozi skrbi za vrhunsko uporabniško izkušnjo, da ti omogoči enostavno in priročno upravljanje svojih financ. V novi verziji mBills denarnice imaš sedaj na voljo še več priročnih možnosti za enostaven nadzor nad svojim denarjem.

Bi rad spremenil PIN številko svoje kartice mBills Mastercard®, pa nimaš časa obiskati najbližjega bankomata ali pa se ti preprosto ne ljubi? Sedaj lahko spremembo z nekaj dotiki enostavno urediš kar v mBills denarnici – kjerkoli in kadarkoli.

Si zasledil odlično ponudbo v svoji najljubši spletni trgovini, svoje kartice mBills Mastercard pa nimaš pri roki? Brez skrbi, v mBills denarnici lahko sedaj najdeš tudi vse podatke svoje kartice, ki jih potrebuješ za plačilo.

Nadaljuj z branjem in odkrij, kaj vse je novega in kako si z novostmi v mobilni denarnici mBills lahko poenostaviš svoj vsakdan.

Vsi podatki tvoje mBills Mastercard sedaj v mBills denarnici

V zadnjih letih je spletno nakupovanje postalo zelo popularno, saj je z le nekaj dotiki zaslona mogoče naročiti in kupiti praktično kateri koli izdelek ali storitev iz katere koli države na svetu.

Zato smo v MBILLS poiskali način, da bo tvoje plačevanje še hitrejše in enostavnejše. Kartice, s katere bi prepisal dolge številke, ki jih potrebuješ za plačilo spletnega nakupa, ti sedaj ni več trebna iskati. Do svojih kartičnih podatkov namreč lahko enostavno prideš kar v aplikaciji in sicer v zavihku »kartice«. Izberi možnost »Podatki kartice« in prepiši potrebne podatke.

Vsa spletna plačila lahko opraviš s kartico mBills Mastercard, za dodatno varnost smo poskrbeli s tako imenovanim 3D Secure protokolom. Največ pa lahko za svojo varnost narediš sam, saj lahko kartico preprosto upravljaš na svojem telefonu. Pred vsakim plačilom preveri stanje v mBills denarnici, nastavitve limita in po potrebi omogoči plačila izven EU.

Sprememba PIN še nikoli ni bila tako enostavna 

PIN kodo s katero potrdiš vse nakupe na prodajnih mestih v vrednosti nad 25 EUR in vse transakcije na bankomatih, ima vsaka plačilna kartica, tudi mBills Mastercard. Za varno uporabo kartice mBills Mastercard ti svetujemo, da PIN kodo občasno spremeniš. To sedaj lahko opraviš zelo hitro in enostavno, kar v svoji mBills denarnici. V zavihku »kartice« smo dodali možnost spreminjanja PIN kode kartice. Dotakni se gumba »Prikaži PIN kartice« in izberi »Spremeni PIN«. Nato vpiši poljubno 4 mestno kodo in shrani spremembo. Brez skrbi, če novo PIN kodo pozabiš, jo lahko vedno preveriš v mBills denarnici.

Dostava na začasni naslov? Seveda!     

Kartico mBills Mastercard  lahko odslej naročiš tudi na začasni naslov. Le-ta mora biti v Sloveniji, določiš pa ga povsem preprosto.

  1. Odpri zavihek “kartice”, in izberi “Naroči kartico”.
  2. Preberi in sprejmi pogoje.
  3. V naslednjem koraku lahko spremeniš naslov in zaključiš naročilo.

mBills Mastercard lahko naročijo vsi uporabniki mBills, ki že imajo opravljeno osebno identifikacijo in so stari 18 let ali več.

Še nimaš svoje kartice? Naroči jo v manj kot minuti!

Mobilna denarnica mBills omogoča mnoge trike, ki lajšajo vsakdan!

Najsodobnejši način nakupovanja

Sedaj lahko z mBills plačuješ tudi prek Garmin Pay. Če svoje Garmin ure še nimaš, ti sporočamo veselo novice. Predstavljamo ti najsodobnejši način nakupovanja, ki na enem mestu združuje celoten postopek od ogleda ponudbe in izbire produkta do oddaje naročila in plačila. Nakup še nikoli ni bil tako enostaven. Brez vpisovanja podatkov za dostavo ali dolgih številk s svoje kartice. V mBills denarnici lahko odslej najdeš ponudbo povsem novega modela atraktivne pametne ure Garmin VENU SQ. Z nekaj dotiki je ura lahko tvoja, za brezplačno dostavo na naslov, ki ga oddaš v potrdilu naročila, poskrbi Big Bang.

Ponudbo šestih pametnih ur Garmin VENU SQ najdeš v zavihku »več«, kako opraviš nakup pa si oglej v spodnjem videu.

Posodobi svojo mBills denarnico!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB