NOVO: Dodaj Petrol klub plačilno kartico v mBills denarnico

26/06/2019

Petrol klub kartico zvestobe lahko že sedaj dodaš v mBills, po novem pa lahko mBills denarnico povežeš še s svojo Petrol klub plačilno kartico, kar pomeni, da je resnično samo telefon tisto, kar potrebuješ za obisk Petrol prodajnih mest. Petrol klub plačilna kartica ti omogoča, da plačuješ z zamikom, obročno plačevanje, zbiranje Zlatih točk in različne druge ugodnosti. Več o povezavi, plačevanju in upravljanju s Petrol klub karticami si lahko prebereš v nadaljevanju.

Kaj mi novost omogoča?

  • Svojo Petrol klub plačilno kartico imaš shranjeno v mBills in tako vedno s seboj.
  • Na Petrol prodajnih mestih se lahko odločiš in plačaš s stanjem v mBills denarnici ali z limitom na Petrol klub plačilni kartici.
  • Pregled stanja svojih Zlatih točk imaš vedno pri roki.

Kako povežem svojo Petrol klub plačilno kartico z mBills?

  1. Dotakni se puščice levo ali desno ob stanju na domačem zaslonu
  2. Izberi »Petrol klub plačilna kartica«
  3. Vpiši številko kartice ali pa slikaj črtno kodo na zadnji strani kartice

Tako je tvoja Petrol klub plačilna kartica dodana v mBills in nastavljena kot vir denarja za vsa plačila na Petrol prodajnih mestih. To pomeni, da bo vsako plačilo na Petrol prodajem mestu bremenjena tvoja Petrol klub plačilna kartica, samodejno pa se ti bodo pripisale tudi Zlate točke.

Kako povežem svojo Petrol klub kartico zvestobe z mBills?

  1. V zavihku »Kartice« izberi »kartice zvestobe«
  2. Dotakni se gumba »Dodaj« in izberi »Petrol klub kartica zvestobe«
  3. Vpiši številko kartice ali slikaj črtno kodo na zadnji strani kartice

Na ta način je tvoja Petrol kartica zvestobe povezana z mBills.  Ob vsakem plačilu z mBills na Petrol prodajnem mestu boš samodejno prejel tudi Zlate točke, ki jih zbiraš na svoji kartici.

Kako plačam s Petrol klub plačilno kartico?

Plačilo s Petrol plačilno ali navadno kartico zvestobe na prodajnem mestu poteka enako kot vsa druga plačila. Pokažeš mBills črtno kodo (dotakneš se gumba »€« in izbereš ikono »Plačaj s črtno kodo) in plačilo je v trenutku opravljeno.

Kje lahko preverim razpoložljivo stanje?

Razpoložljivo stanje na Petrol klub plačilni kartici ali Petrol klub kartici zvestobe in število Zlatih točk lahko kadarkoli in kjerkoli preveriš kar v mBills denarnici. V zavihku »kartice« izberi možnost »Kartice zvestobe« in poišči svojo Petrol klub kartico. Tukaj s kartico tudi upravljaš in najdeš vse informacije o njej.

Več o mBills si lahko prebereš tukaj. Več aktualnih novic, nagradnih iger in drugih uporabnih vsebin najdeš na našem Instagramu in Facebooku – sledi nam!

Poveži svojo Petrol klub plačilno kartico z mBills!

Petrol Pay nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB