Aktiven vikend le z mobilno denarnico v žepu

08/06/2018

Si vedel, da lahko cel vikend brezskrbno preživiš samo z mobilnim telefonom v žepu?

Če se rad preizkušaš v novih aktivnostih, uživaš nove jedi in obiskuješ neznane kraje, si pravi, da preizkusiš tudi nov način plačevanja – s telefonom!

Morda se je takšen način plačevanja našim babicam in dedkom zdel neverjeten, ampak lahko ti zagotovimo, da je z mBills postal del vsakdana mnogih Slovencev.

Zate imamo predlog zanimivega izleta na Gorenjsko – te mikajo njene lepote? Zate smo pripravili celoten program dvodnevnega izleta, ti pa si ga prilagodi po svojih željah. Doživetje bo še lepše v dvoje ali v družbi prijateljev.

PRVI DAN

KRANJSKA GORA, PRIHAJAM!

3, 2, 1, zdaj! Spakiraj nahrbtnik in se odpravi na pot. Mobilni telefon imaš, mBills tudi, torej si pripravljen. Prva postojanka – Kranjska gora in Podkoren.

Za gorivo in dodaten prigrizek se ne pozabi ustaviti na Petrolu, kjer lahko v mBills enostavno naložiš še nekaj denarja, če ti tega ni uspelo storiti prej.

Že sama vožnja bo izkušnja zase. Med potjo te bodo spremljali razgledi na čudovite slovenske vrhove, v okolici Brezij pa se na avtocesti odpre fantastičen razgled na Triglav.

SPREHODI SE PO ČUDOVITI VASICI MOJSTRANA

Pot bo kaj hitro minila in še preden boš v Kranjski gori, ti predlagamo postanek v Mojstrani. Nedaleč od glavne ceste se boš lahko sprostil v neokrnjeni naravi. Sprehodi se mimo Aljaževega spomenika in občuduj panoramo s pogledom na Triglav in okoliške vrhove.

Po prijetnem sprehodu se lahko odpraviš še v bližnjo Radovno, ki je le streljaj stran, in se odžejaš v Gostilni Pr’ Psnak. S svojim mobilnim telefonom plačaj kavico, ne pozabi pa narediti še nekaj fotografij. Potem pa telefon le odloži in se prepusti spokojnemu razgledu.

PRIVOŠČI SI BEDANČEVO MALICO OB ČUDOVITEM RAZGLEDU

Nabral si si novih moči in čas je za spremembo nadmorske višine. Odpelji se do Kranjske Gore in začni z raziskovanjem Zgornjesavske doline. Prva postojanka je lahko Bedančev dom. Če si že kdaj smučal v Kranjski Gori, bo to še prav posebej zanimi podvig – hodil boš namreč po terenu, na katerem ponavadi drsiš s smučmi. Hoje navkreber ne bo preveč, 50 minut in že boš na cilju. Med vzponom boš verjetno še posebej vesel, da si denarnico pustil doma – dodatna prtljaga bi te med hojo samo ovirala.

Dom ponuja navdihujoč pogled na kranjskogorsko smučišče, del Podkorena in del zahodnih Karavank. Poleg tega se lahko v Bedančevem domu lahko okrepčaš z okusno malico.

Sedaj že veš, kako gre – vzameš telefon iz žepa, slikaš račun in plačilo je opravljeno.

ZAČUTI RAZKOŠJE BLEJSKEGA GRADU

Po povratku v dolino, boš verjetno prav prijetno utrujen in si boš zaželel še nekaj sprostitve in razvajanja. Čas je za Bled! Ko prispeš, stvari odloži v apartmaju, kjer boš prenočil (dva predloga spodaj) in izkoristi popoldanski čas za spoznavanje enega najbolj pravljičnih krajev v Sloveniji.

Predlagamo ti sprehod okoli jezera, če boš Bled obiskal v toplejših mesecih, pa se lahko osvežiš tudi s kopanjem. Sončni zahod je še posebej čudovit ob razvajanju v Restavraciji Blejski Grad na visoki skalni pečini.

SPOČIJ SE V PRAVLJIČNEM KRAJU

Večerjo si plačal z mBills, zdaj lahko enako storiš tudi s prenočiščem. Predlagamo ti dve nastanitvi, kjer to lahko storiš in bo zate odlično poskrbljeno:

  • Hiška MM: Gre za moderen in udoben dvonadstropni družinski apartma, v neposredni bližini centra Bleda, kjer boš zagotovo našel svoj mir.
  • Apartmaji Mojca: Tale možnost bo za vse, ki ste pristaši nastanitve s plažo na dosegu roke. Nahaja se namreč povsem zraven jezera, nudijo pa tudi izposojo koles.

DRUGI DAN

POSPEŠI SVOJ SRČNI UTRIP

Nov dan, nova priložnost za odlično dogodivščino. OUTdoor Slovenia ima možnost nakupa paketov raznoraznih aktivnosti z mBills mobilno denarnico.

Te mika skok z jadralnim padalom, rafting ali morda vožja s kajakom? Katerakoli od teh aktivnosti bo zagotovo pospešila tvoj srčni utrip!

Po adrenalinskem dopoldnevu je čas za kosilo. Na poti nazaj domov se ustavi v lokalu Projekt Burger v Kranju in si privošči sočen burger – saj nam ni več treba omenjati, da ga lahko plačaš z mBills, kajne?

IZKORISTI TRENUTEK ZA KULTURO

Po celi paleti športnih aktivnosti, je na vrsti trenutek za kulturo. Svoj aktiven vikend zaokroži s kulturno sprostitvijo v Layerjevi hiši. Nedeljski večeri v Layerjevi hiši prinašajo številne koncerte, unikatne razstave in kulturne dogodke. Lahko pa tudi samo uživaš v osvežilni pijači preden se tvoje mini potovanje zaključi.

Izbira je tvoja – z mobilno denarnico lahko namreč poravnaš nakup obojega.

Cilj mobilne denarnice je, da lahko gotovino in kartice pustiš doma ter vrhunski vikend preživiš brez skrbi, samo s telefonom.

ZAKAJ NA IZLET Z Petrol Pay?

mBills je rešitev, ki ustvarja novo plačilno realnost in v tvoje življenje vnaša preprostost praktičnost in enostavnost. Cilj mobilne denarnice je, da lahko gotovino in kartice pustiš doma ter vrhunski vikend preživiš brez skrbi, samo s telefonom.

Vse aktivnosti in nakupe si privoščiš z nekaj dotiki zaslona

Ni ti več potrebno segati po denarnici in iskati gotovine ali pa preštevati drobiža. V mBills aplikaciji preprosto izbereš funkcijo “Slikaj in plačaj” – slikaš QR kodo na spodnjem delu računa in potrdiš plačilo.

Nad računi in zapravljenim denarjem imaš odličen pregled

Več kot priročen je tudi arhiv plačil na tvojem telefonu, ki ti omogoča večjo preglednost nad tvojimi financami.

Petrol Pay nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB