NOVO: Imej nadzor nad vsemi svojimi stroški

21/08/2019

Mesečno opraviš na desetine in desetine plačil – za hrano, transport, oblačila, stanovanje, prosti čas in drugo. Ob enem pa si zagotovo želiš, da bi lahko z enim dotikom zaslona lahko ugotovil, za kaj si v preteklem mesecu zapravil največ in kje lahko prihraniš kakšen €. Če ob tem prikimavaš z glavo ti z veseljem predstavljamo novost v mBills denarnici – analitika transakcij. Po novem bodo vsa plačila razvrščena v posamezne kategorije, glede na namen nakupa. Poleg tega ti novost omogoča, da si ob vsakem plačilu zapišeš tudi opombo, s katero boš lahko plačila poljubno združeval. Beri dalje, če te zanima, kako lahko že danes prevzameš nadzor nad svojimi financami.

Kaj mi novost omogoča?

  • Razvrstitev vseh plačil v kategorije glede na vrsto nakupa.
  • Dodajanje opombe k posameznemu plačilu.
  • Grafični pregled porabe denarja.
mBills je v letu 2019 omogočil boljši pregled nad transakcijami

Analizo svojih transakcij najdeš z dotikom gumba “Analitika” na zavihku »transkacije«. Grafični prikaz ti omogoča takojšnji vpogled v tvoje izdatke po kategorijah. Za lažji pregled je vsaka kategorija označena s svojo barvo, v sredini grafa pa najdeš vsoto vseh prihodkov in odhodkov. Pod grafičnim prikazom najdeš vse kategorije s skupnim zneskom plačil v izbranem obdobju. Analizo plačil si lahko ogledaš za točno določen dan ali pa izbereš poljubno obdobje.

Razporejanje plačil v kategorije 

Vsakemu opravljenemu plačilu bo samodejno dodeljena posamezna kategorija, ki pa jo lahko kadarkoli spremeniš. To storiš tako, da se pri pregledu posameznega plačila dotakneš okrogle ikone s simbolom nad nazivom podjetja. Kategorije s katerimi lahko označiš svoje transakcije so trgovina z živili, stanovanjski stroški, transport, oblačila in obutev, restavracije in bari, manjši nakupi, otrok, zabava, potovanja in dopusti, nega in zdravje, zavarovanje in finance, naročnine in donacije, izobraževanje, službeni stroški, varčevanje, gotovina, prenos ter drugo. Ko najdeš želeno kategorijo jo preprosto izbereš in s tem je sprememba opravljena.

Dodaj svojo #opombo

Nova posodobitev ti omogoča, da k posameznemu plačilu dopišeš tudi opombe. Opombe ti pridejo prav takrat, ko želiš združiti določena plačila, ki si jih opravil z istim namenom. Če si na primer za piknik, ki si ga organiziral plačeval v različnih trgovinah, lahko vsa plačila označiš z opombo #piknik. Vsa plačila z isto opombo lahko enostavno poiščeš tako, da opombo (na primer #piknik) vpišeš v iskalnik na zavihku “transakcije”. Tako lahko v trenutku najdeš vse stroške, ki so nastali z organizacijo piknika.

Več o mBills si lahko prebereš tukaj. Več aktualnih novic, nagradnih iger in drugih uporabnih vsebin najdeš na našem Instagramu in Facebooku – sledi nam!

Imej popolni pregled nad svojimi financami – uporabljaj mBills za vsa svoja plačila!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB