3 nasveti za brezskrben dopust z mBills!

11/07/2019

Poletje je čas dopustov in prav gotovo se tudi ti odpravljaš na počitnice v tujino. Vsako potovanje pa je finančni zalogaj in zahteva planiranje financ. Upravljanje z gotovino ti lahko povzroča veliko skrbi in vzame veliko časa.  Se sprašuješ koliko gotovine potrebuješ in kje imajo najboljši menjali tečaj? Da se izogneš vsem omenjenim težavam ti zato ponujamo plačevanje s kartico mBills Mastercard®.

  • Porabiš lahko samo toliko kolikor imaš v mBills denarnici, zato imaš svoje finance vedno pod kontrolo in pri roki na svojem telefonu.
  • Za vsako transakcijo takoj v mBills prejmeš brezplačno obvestilo o plačilu.
  • Naročilo in uporaba kartice je brezplačna.

Nasvet št. 1: Imej nadzor nas svojo porabo tudi na dopustu 

Kartica mBills Mastercard® je debetna kartica, ki je vezana na stanje v denarnici mBills. Stanje na kartici je vezano na stanje v mobilni denarnici, kar pomeni, da lahko zapraviš toliko kolikor imaš v mBills. Če se znajdeš v neugodni situaciji na drugi strani sveta in ti denarja enostavno zmanjka, ti lahko prijatelj v trenutku v mBills nakaže denar. Denar prejmeš v svojo mBills denarnico v trenutku.

Kartico mBills Mastercard® naročiš, upravljaš in aktiviraš na svojem telefonu v mBills. Plačevanje s kartico ali uro Garmin ti omogoča, da imaš svoje finance vedno pri roki, saj lahko vse svoje transakcije kadarkoli in kjerkoli pogledaš na svojem telefonu.

Kartico naročiš v mBills v zavihku »kartice« in jo v nekaj dneh dobiš na svoj naslov. Na svojem telefonu v mBills aplikaciji lahko z njo kadarkoli upravljaš, kar pomeni, da imaš vpogled v PIN kodo, kartico lahko začasno blokiraš ali jo kadarkoli odblokiraš, nastaviš plačevanje v EU ali izven EU, nastavljaš limite porabe za spletna plačila, za dvig na bankomatu in za navadna plačila v trgovinah.

Nasvet št. 2: Plačuj v tujini po najboljšem menjalnem tečaju

Za plačevanje v tujini je pomembno, da si v mBills (v zavihku »kartice«) omogočiš »plačevanje v EU« oziroma »plačevanje izven EU« in na ta način lahko s svojo kartico mBills Mastercard® plačuješ brez skrbi. Za vsako plačilo takoj prejmeš brezplačno obvestilo. Vse opravljene transakcije pa lahko kadarkoli in kjerkoli pogledaš na svojem telefonu.

Pred in med potovanjem v tujini veliko časa namenimo tudi menjavi denarja v pravo valuto. Pri plačevanju s kartico mBills Mastercard vedno prejmeš najboljši Mastercard menjalni tečaj, mBills pa ti ne zaračuna nikakršnega dodatnega pribitka na menjalni tečaj.

Nasvet št. 3: Izberi dvig na bankomatu brez konverzije (variabilni menjalni tečaj)

Kartico mBills Mastercard® lahko naročiš popolnoma brezplačno, prav tako pa je njena uporaba brez mesečnih ali letnih naročnin. Plačevanje v Sloveniji, na spletu in tudi v tujini je brez provizij.

Si se že znašel v situaciji, ko si želel dvigniti denar na bankomatu v tujini in se ti je na zaslonu izpisalo veliko različnih možnosti – dvig s ali brez konverzije, variabilni ali fiksni tečaj. mBills nasvet je, da vedno izbereš možnost brez konverzije oz. variabilni tečaj. Na ta način si lahko zagotoviš boljši menjalni tečaj in izogneš dodatnim stroškom.

Naroči svojo kartico mBills Mastercard®, da boš lahko na svojem dopustu ih počitnicah v tujini plačeval brezskrbno in hitro. Več o mBills Mastercard® kartici si lahko prebereš tudi tukaj.

Več o mBills si lahko prebereš tukaj. Več aktualnih novic, nagradnih iger in drugih uporabnih vsebin najdeš na našem Instagramu in Facebooku – sledi nam!

Naroči svojo kartico mBills Mastercard®!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB