10 idej za izvirna darila, ki jih lahko kupiš z mBills

23/11/2019

Prihaja čas, ko več časa nameniš druženju s svojimi bližnjimi. Skupaj se odpravite na izlet, obiščete koncert ali pa se družite ob večerji. Več pozornosti nameniš tudi obdarovanju, kar pa ti lahko vzame veliko časa in denarja. V MBILLS smo ti pripravili seznam desetih idej za darila, ki jih lahko kupiš z mBills denarnico ali s kartico mBills MastercardⓇ, nekaj predlogov pa je tudi za darila, ki jih narediš doma. Ideje ti lahko pridejo prav za božična darila, novoletna darila ali kot darila za rojstni dan. In še nasvet, pred nakupovanjem preveri vse ugodnosti in popuste posameznih trgovcev, posebno v Black Friday obdobju. V blogu najdeš tudi nekaj ključnih informacij o varnem plačevanju na spletu s kartico mBills Mastercard.

Darila za ženske

Kljub temu, da s svojo prijateljico, mamo, punco ali ženo preživiš veliko časa ti lahko pri nakupovanju daril zmanjka idej. Kaj so najboljša darila za žensko, ki jih lahko podariš ob rojstnem dnevu, kot darila za božič ali novoletna darila in kako do njih prideš najhitreje?

#1 Na spletu naroči stekleničko Equa in jo plačaj s kartico mBills Mastercard

Ob natrpanem urniku se velikokrat zgodi, da pozabimo na pitje vode, kar negativno vpliva na naše telo. Poleg tega z nakupom steklenice svojega obdarovanca spodbudimo k manjši uporabi plastike, s čimer varujemo okolje. Steklenička Equa je najboljše darilo, saj je poleg praktičnosti tudi zelo lepa. Izbiraš lahko med različnimi vzorci, oblikami in velikostmi. Stekleničko lahko podariš tudi kot personalizirano darilo, saj imaš možnost, da na pokrovček dodaš vgraviran napis. Equo lahko kupiš na njihovi spletni strani tukaj, plačaš pa jo s kartico mBills Mastercard. Da bo tvoj nakup na spletu še bolj varen ti svetujemo, da v mBills denarnici omogočiš limit za plačila na spletu samo takrat, ko jih opravljaš sam, takoj po nakupu pa svoj limit določiš na 0 €. Na ta način se izogneš morebitni spletni zlorabi kartice.

Flaška equa je odlično darilo zanjo, sploh če pogosto pozabi spiti dovolj vode.

#2 Predstava za vsako priložnost kot darilo za vsako priložnost z mBills denarnico

Vstopnice za različne predstave ali koncerte so odlično darilo. Poleg tega pa z obdarovancem preživiš skupni prosti čas. Vstopnica je tudi darilo, ki ga lahko kupiš v zadnjem trenutku, ko ti že močno primanjkuje časa. Na spletni strani Moje karte si izbereš predstavo, vstopnice pa plačaš tako, da z mBills slikaš QR kodo na zaslonu in potrdiš plačilo. MBILLS ti svetuje, da izbereš predstavo z naslovom Predstava za vsako priložnost, v kateri Lado Bizovičar na komičen način pripoveduje o praznovanju različnih praznikov in dogodkov, predvsem tistih, za katere največkrat kupujemo darila.

#3 Naredi unikatno darilo sam

Daril, ki so narejena doma, se običajno najbolj razveselimo in jih cenimo, ker so prijatelji pripravi daril namenili svoj čas. Predlagamo ti, da svojim prijateljicam pripraviš doma narejen set za pripravo vroče čokolade. Set je zagotovo najboljše darilo za vse, ki se radi pogrejejo s sladkim toplim napitkom. Kako pripraviš set za pripravo vroče čokolade? V manjši steklen kozarec s pokrovom dodaj kakav v prahu, manjše čokoladne koščke ter mini sladkorne penice. Kozarec lahko poljubno okrasiš z nalepko, z navodili za pripravo in pisanimi trakovi, pentljami in podobnim. Če na kozarec napišeš tudi ime prijateljice, pa lahko set za pripravo vroče čokolade postane odlično personalizirano darilo. Omenjene sestavine najdeš v Supermarketih Tuš, kjer lahko na vseh samopostrežnih blagajnah plačaš z mBills denarnico.

Najboljše personalizirano darilo za vse ljubitelje vroče čokolade je doma izdelana posodica s čokolado, kakavom in penicami.

Darila za moške

Ti velikokrat zmanjka idej, kaj podariti svojemu prijatelju, fantu, možu ali očetu? V nadaljevanju smo zate pripravili  štiri ideje za darila, ki jih prav tako lahko podariš kot rojstnodnevno, novoletno ali pa božično darilo in jih bo vesel vsak moški. Darila, ki ti jih predlagamo lahko kupiš na spletu, v trgovini ali pa jih narediš sam.

#1 Personalizirano kreativno darilo

Če želiš podariti personalizirano kreativno darilo, lahko pripraviš album s skupnimi fotografijami. Poišči svoje najljubše foto utrinke z različnih izletov, koncertov, dopusta in spontanih trenutkov. Album lahko oblikuješ na svojem telefonu v aplikaciji Printee, ki ti personaliziran album pošlje na tvoj domači naslov. Album seveda plačaš s kartico mBills Mastercard.

#2 Masaža je odlično darilo za moške

Če misliš, da se masaže razveselijo samo ženske, se motiš. Sprostitev je zagotovo odlično darilo tudi za moške. Podariš lahko darilni bon za masažo, obisk savne ali obisk bazena. Vse to lahko najdeš v Vodnem mestu Atlantis, kjer lahko plačuješ s svojim telefonom z mBills.

#3 Mešanica začimb za žar mojstre

Zagotovo poznaš kakšnega moškega, ki je vedno glavni žar mojster na vseh piknikih. Tak bo zagotovo zelo vesel doma narejenega darila – mešanice začimb, ki jo enostavno pripraviš doma. Praktično darilo, ki je pripravljeno hitro, poleg tega pa je cenovno zelo ugodno. Kako pripraviš domačo mešanico začimb? V steklen kozarček zmešaj različne suhe začimbe – timijan, česen v prahu, zdrobljeni peteršilj, sol, čili v prahu, papriko v prahu, poper, kumino in rjavi sladkor. Steklene kozarčke lahko poljubno okrasiš z nalepkami in barvnimi trakovi.

#4 Skupno darilo za prijatelja

Če darilo kupuješ skupaj s prijatelji je običajno višje vrednost, znesek pa si razdelite. V MBILLS ti svetujemo, da prijatelju kupite darilni bon za Aerodium, kjer ima možnost leteti v vetrovniku. Bon je popolno darilo za vse adrenalinske navdušence.  V Aerodiumu lahko plačaš z mBills, prijatelju pa nato enostavno pošlješ zahtevek za vračilo denarja v mBills.

Aerodium nudi adrenalinsko doživetje, ki je odlično izvirno darilo.

Darila za otroke

#1 Zabavne in poučne igrače

Zagotovo poznaš otroka, ki si za darilo želi igračo, ki jih imajo njegovi vrstniki. Za iskanje prave igrače pa lahko porabiš veliko časa. V trgovini Kakadu, najdeš igrače za vse starosti, ki so zabavne, poučne in kakovostne. Nekaj predlogov za najboljša darila za otroke najdeš tudi na blogu Urške Pavčnik Oopsi.si. Obišči trgovino Kakadu, kjer lahko plačaš s svojim telefonom, za spletni nakup pa uporabi brezplačno kartico mBills Mastercard.

Personalizirano kreativno darilo lahko izdelaš tudi sam.

#2 Spoznaj poklice v Mini City

Otrokom največkrat za darilo kupimo igrače, ki si jih želijo, kljub temu, da jih imajo že polne omare. Če si želite namesto tega odpeljati na zabavno doživetje je Mini City pravi naslov. Mini city v ljubljanskem BTC-ju omogoča, da se otroci do 12. leta preizkusijo v kar 50 poklicih. Otroci lahko skozi igro izkusijo različne poklice, spoznajo nove prijatelje in se zabavajo ob različnih aktivnostih. Mini City ponuja plačevanje s svojim telefonom, seveda z mBills.

#3 Ustvarjalno darilo za otroke

Otroci zelo radi ustvarjajo, ker lahko na koncu vsem ponosno pokažejo svojo umetnino. Ideja za darilo, ki ga predlagamo, je paket za ustvarjanje. Darilo lahko personaliziraš glede na temo in  priložnost – rojstni dan, božično ali novoletno darilo. Kaj naj vsebuje paket za ustvarjanje? V njem naj bo papir različnih barv, vodene barvice, škarje, barvni trakovi, barvni lepilni trak, lepilo, nalepke, bleščice, lahko pa tudi glina, plastelin in drugi pripomočke s katerimi se otroci izražajo na kreativen način.

Najboljša darila lahko sedaj kupiš tudi z mBills.

Pripravili smo ti kar nekaj predlogov za darila, s katerimi boš zagotovo svojim prijateljem ali znancem polepšal dan. Vse nakupe lahko opraviš s svojim telefonom z mBills ali kartico mBills Mastercard. Še en MBILLS nasvet: razmisli o svojih spletnih nakupih, saj lahko s kartico mBills Mastercard opraviš do pet spletnih nakupov dnevno ter do dvajset spletnih plačil mesečno. Ker prihaja decembrski čas in s tem nakupovanje daril ti svetujemo, da v svoji mBills denarnici spremljaš svojo analitiko plačil in s tem poskrbiš, da ne zapraviš preveč.

Pri uresničevanju želja pa ti pomaga tudi mBills. Prijavi se na nagradno igro  in opravi 5 plačil z mBills ali s kartico mBills Mastercard. Izžrebali bomo 5 nagrajencev, ki bodo prejeli 500 € v mBills. Pohiti, sodeluješ lahko do 15. decembra 2019.

Več o mBills si lahko prebereš tukaj. Več aktualnih novic, nagradnih iger in drugih uporabnih vsebin najdeš na našem Instagramu in Facebooku – sledi nam!

Plačuj z mBills ali s kartico mBills Mastercard!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB