NOVO: Ti je prijatelj vrnil denar?

07/11/2019

Verjetno ste se s prijatelji že kdaj dogovorili, da eden poskrbi za rojstnodnevno darilo, stroške pa si razdelite. Mobilna denarnica mBills predstavlja novo funkcijo s pomočjo katere ti druščina zagotovo ne bodo pozabila vrniti denarja – Pošlji zahtevek. Novost omogoča, da prijatelju pošlješ zahtevek z vsoto, ki ti jo dolguje, dodaš pa mu lahko tudi zabavno GIF animacijo. Prijatelj ti bo v trenutku lahko nakazal denar v mBills denarnico in s tem poravnal svoj dolg za rojstnodnevno darilo. Saj veš, čisti računi, dobri prijatelji.

Kaj mi novost omogoča?

  • Pošiljanje zahtevkov za vračilo denarja prijateljem
  • Dodajanje zabavnih GIF animacij
  • Opomnik in pregled nad dolgovi
Pošiljanje zahtevka za vračilo denarja s telefonom je hitro in preprosto.

Kako pošljem zahtevek v mBills denarnici?

Zahtevek lahko pošlješ vsem svojim prijateljem, ki že uporabljajo mBills denarnico. Če boš zahtevek poslal prijatelju, ki mBills še ne uporablja, te bo mobilna denarnica na to opozorila. Vse prijatelje, ki še ne poznajo mobilne denarnice mBills, pa lahko povabiš k uporabi, pri čemer te mBills za vsako uspešno povabilo nagradi s 15 €.

  1. Na »€« gumbu izbereš rumeno ikono z napisom »Pošlji zahtevek«.
  2. Izbereš prijatelja, ki mu želiš poslati zahtevek.
  3. Vpišeš znesek ter zakaj potrebuješ denar.

Svojemu zahtevku lahko dodaš tudi GIF animacijo, s katero pozabavaš prijatelja.

Kako vem, da mi je prijatelj poslal zahtevek?

Vse informacije povezane s pošiljanjem in prejemanjem zahtevkov, smo v mBills denarnici označili z rumeno barvo. Ko pošlješ ali prejmeš zahtevek, si o tem obveščen z opozorilnim sporočilom. Prejete zahtevke pa v mBills denarnici lahko kadarkoli najdeš v zavihku »Transakcije«, in sicer med čakajočimi transkacijami, kjer jih lahko tudi takoj plačaš. Dotakneš se zahtevka na zaslonu, potrdiš plačilo in tako v trenutku plačaš svojemu prijatelju. Plačan zahtevek najdeš med svojimi zadnjimi transakcijami v mBills.

Prav tako med čakajočimi transakcijami najdeš tudi vse svoje poslane zahtevke, za katere ti prijatelji še niso vrnili denarja. Ko ti prijatelj denar vrne, lahko plačilo vidiš med svojimi zadnjimi transkacijami in ga razporediš v katero koli kategorijo v analitiki.

Zahtevku za vračilo denarja v mobilni denarnici lahko dodate tudi zabavne GIF animacije.

Dodaj zabavno GIF animacijo

Nova posodobitev ti omogoča, da k posameznemu plačilu dodaš tudi zabavno GIF animacijo. Animacijo lahko dodaš v poslan zahtevek ali ko denar nakazuješ prijatelju. Na ta način lahko popestriš svoja nakazila, da postanejo zabavnejša.

Več o mBills si lahko prebereš tukaj. Več aktualnih novic, nagradnih iger in drugih uporabnih vsebin najdeš na našem Instagramu in Facebooku – sledi nam!

Posodobi mBills aplikacijo in poskusi novo funkcionalnost!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB