Skupna denarnica za skupne stroške!

24/11/2021

Kaj praviš na skupen žepek iz katerega lahko črpaš sredstva za skupne nakupe z boljšo polovico, si enostavno deliš mesečne stroške s cimri in skupaj s prijatelji opraviš nakup nove biljardne mize za vašo sobo zabave v kleti? Ta žepek obstaja in prestavlja novo mBills funkcionalnost skupna denarnica, ki omogoča skupini ljudi, da ustvarijo skupno denarnico, v njo prenesejo denar in iz nje plačujejo bodisi s telefonom ali s kartico mBills Mastercard za skupne stroške. Kaj, zakaj, kako? Beri dalje.

Skupna denarnica za skupne nakupe

Saj veš, ko si izposodiš avto svoje boljše polovice in ji na njeno prošnjo ustrežljivo napolniš rezervoar? Enkrat, dvakrat, večkrat? Da bodo stroški točenja goriva enakomerno razdeljeni in, da si lahko brez slabe vesti izposodiš partnerjev avto, ustvarita skupno denarnico za deljenje stroškov goriva. V mBills aplikaciji kreiraj skupno denarnico, jo deli s svojo boljšo polovico, jo napolnita vsak iz svoje primarne mobilne denarnice in uporabljajta za različna plačila. Skupno denarnico lahko uporabita še za plačilo stroškov stanovanja, nakup zaloge v hladilniku ali drugih skupnih izdatkov. Nihče več ne bo potegnil kratke.

Skupna denarnica za skupna doživetja

Saj poznaš tisti občutek, ko se s prijatelji ali sodelavci vsak teden odpravljate na skupno kosilo in že ko naročate hrano kalkulirate kdo bo plačal in koliko denarja boste morali vrniti drugemu. Ali pa, ko skupaj načrtujete vikend oddih. Eden je že plačal nastanitev, drugi je rezerviral popoldansko aktivnost, tretji pa že računa kako si boste na koncu prenakazovali denar, da bodo stroški enakomerno razdeljeni. S skupno denarnico, ki ima lahko do 10 uporabnikov, teh težav ne boste imeli. Predhodno naložite dogovorjeni znesek iz svoje mobilne denarnice v skupno, kjer boste denar porabljali vsi za skupne pijačke, adrenalinske izkušnje, porabo goriva in še marsikaj, kar se vam bo pripetilo v dnevu.

Skupna denarnica za skupne stroške

Cimri. Ljudje, ki živijo s tabo v skupnem gospodinjstvu in s katerimi se je potrebno mesečno dogovarjati glede nakupa osnovnih potrebščin, ki jih potrebujete za vzdrževanje svojega doma. Čistila, WC papir, prigrizki in pijača za skupna druženja … Nabiranje drobiža, ki se zbira v šparovčku na hladilniku in ga vedno pozabiš napolniti, ti je verjetno zelo znano. Šparovček je super zadeva ampak kaj, ko ga morate vedno znova odpirati in preštevati ali imate dovolj kovančkov, ko se bližajo mesečne položnice ali pa se naenkrat odločite za nakup nove omare za čevlje. Pri skupni denarnici teh problemov ni. Kadarkoli lahko vsi cimri pogledate stanje v denarnici, prav tako imate pregled vseh nakupov in s tem nadzor nad zapravljivim cimrom, ki vedno kupi preveč WC papirja.

Posodobi aplikacijo na najnovejšo različico in prični z uporabo skupne denarnice.

Vsak posameznik skupno denarnico potrebuje iz različnih želja in razlogov. Ali je to zaradi lažje delitve stroškov s sostanovalci ali skupnih potovanj, tedenskih kosil ali izmeničnega polnjenja rezervoarja za gorivo. Vsem pa je skupno eno. Vsi uporabniki skupno denarnico potrebujejo za upravljanje SKUPNIH stroškov.

Kako si ustvarim skupno denarnico in jo delim z najbližjimi in prijatelji?

  • V zavihku Marketplace najdeš skupno denarnico in jo ustvariš za želen namen s poljubno sliko in imenom, ki bo predstavljal vaše skupne nakupe, stroške.
  • V ustvarjeno skupno denarnico povabiš do 10 mBills uporabnikov, s katerimi boš delil denarnico.
  • Ko povabljeni uporabniki sprejmejo povabilo v skupno denarnico, jo vsi napolnite z dogovorjenim zneskom iz svoje mBills denarnice.
  • Nastavi si skupno denarnico kot privzeti vir sredstev in z njo plačuj z mobilno denarnico ali z mBills Mastercard (na osnovni strani aplikacije klikneš puščico desno).

Vsi uporabniki skupne denarnice vidite pregled vseh transakcij, s čimer imate vsi člani nadzor nad porabo. Po želji ima en uporabnik sočasno aktivnih do 5 skupnih denarnic. Imaš lahko torej skupno denarnico za plačilo stroškov z boljšo polovico in še eno skupno denarnico s prijatelji za plačilo aktivnosti, ki jih boste izvajali na vikend pobegu. Stroški so nujno zlo, delitev stroškov pa je lahko preprosta in hitra. Če še nisi zato hitro izberi med našimi priljubljenimi paketi mBills Napredni ali mBills Mladi (velja do 26. leta starosti), k temu spodbudi tudi najbližje in skupaj pričnite z uporabo skupne denarnice.

Ne bi bilo mega, da bi se vam ustvarjena skupna denarnica kar naenkrat čudežno napolnila? Sodeluj v NAGRADNI IGRI pri kateri lahko v skupno denarnico zadenete kupček denarja. NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA!

A se ne sliši noro, da dobiš v skupno denarnico 100 €, ki jih lahko porabiš s svojo punco, fantom ali prijatelji za skupne dejavnosti in stroške? V nagradni igri, ki traja od vključno 7. decembra do 20. decembra, bomo izžrebali 3 skupne denarnice, ki bodo opravile vsaj 1 nakup in s tem sodelovale v nagradni igri za 100 €.

Kako sodelovati?

  1. Ustvari skupno denarnico in vanjo povabi vsaj enega dodatnega uporabnika.
  2. S skupno denarnico opravite vsaj 1 nakup.
  3. Že ste v žrebu!

Preveri pogoje nagradne igre tukaj.

Nagradna igra je ZAKLJUČENA. Srečni nagrajenci so:

Tomaž Ukota

Jože Bajt

Ervin Skodlar

Preizkusi skupno denarnico in se enkrat za vselej znebi nadležnega deljenja računov.

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB