Veliki koraki Petrol Pay v letu 2018

21/12/2018

365 dni v start-up podjetju mine kot bi trenil. Zato so proaktivnost, strast in volja še kako nujne komponente našega dela. Kam so nas pripeljale?

Do petih izjemno pomembnih novosti in dosežkov, ki so tebi in ostalim uporabnikom naše mobilne denarnice prinesle še boljšo izkušnjo. Vaš hiter in natrpan vsakdan pa še dodatno olajšale.

Kaj vse nam je torej v letu 2018 uspelo narediti?

1. V novo leto vstopili z novim partnerjem – Petrolom

Konec leta 2017 nam je uspel velik met. Podali smo si roko s Petrolom, s katerim si delimo vizijo o postavljanju standarda na področju plačilnih storitev na transparenten način – in jo skupaj tudi uresničujemo.

Leto 2018 je bilo tako naše prvo skupno leto, ki je uporabnikom ponudilo mnoge nove funkcionalnosti. Na vseh Petrolovih prodajnih mestih v Sloveniji lahko plačuješ hitro, brezpapirno in s telefonom z mBills, hkrati pa na njihovih blagajnah v svojo mobilno denarnico naložiš denar ali pa si gotovino iz nje izplačaš.

2. Najboljša priložnost za študente do sedaj – Škisova tržnica

Mobilni telefon je najboljši prijatelj mladih. Zakaj ne bi bil tudi njihova denarnica? To vodilo nas je pripeljalo do sodelovanja na največjem študentskem dogodku na prostem, na Škisovi tržnici. Študenti so imeli najboljšo priložnost do sedaj, da spoznajo mBills denarnico – pridružilo se nam jih je res ogromno!

Kako je potekalo sodelovanje? Petrol Pay je skupaj s Petrolom za ta dogodek popolnoma digitaliziral plačevanje – tako nakup in prikaz vstopnic na vhodu kot tudi plačevanje hrane in pijače na prizorišču. V Sloveniji in širše je šlo za prvi primer inovativnega mobilnega plačevanja vstopnic za množični dogodek na tak način.

Uporabniki so vstopnice za dogodek pokazali kar na svojem telefonu, kar se je izkazalo za res enostavno in priročno rešitev. V letu 2019 si vsekakor lahko obetaš še mnogo podobnih dogodkov.

3. Mobilni denarnici smo dodali debetno kartico mBills Mastercard®

Verjetno največja novost preteklega leta je brezstična debetna kartica mBills Mastercard. Povezali smo med seboj na prvi pogled konkurenčni rešitvi v novo storitev, saj verjamemo, da je zate kot uporabnika to najboljša kombinacija.

Plačevanje ni več omejeno na določene lokacije in ponudnike. Sedaj lahko z mBills plačuješ v Sloveniji in po celem svetu – na več kot 40 milijonov fizičnih prodajnih mest oziroma na skoraj 100 milijonov mest, če štejemi še spletna.

Poskrbeli smo, da imaš denar vedno pod palcem in z njim tudi kjerkoli in kadarkoli upravljaš. Še nimaš mBills Mastercard kartice? Ne potrebuješ dokazil o prihodkih, niti stalnih prilivov v mobilno denarnico. Poglej, kako lahko kartico naročiš kar s telefona.

4. Omogočili smo plačevanje tudi na prodajnih avtomatih

Nismo mogli preko vsakdanjega problema iskanja drobiža za uporabo prodajnih avtomatov. Za plačilo kave, osvežilnih napitkov in prigrizkov na fakultetah, v bolnišnicah, podjetjih, na javnih površinah in drugod je od letos naprej dovolj tvoj mobilni telefon.

Resnično želimo, da bo mobilni telefon vse, kar potrebuješ, za plačila na kateremkoliavtomatu – kavomatu, avtomatu z zdravili, avtomatu za nakup goriva, mlekomatu, parkomatu in drugih. Leto 2019 – mi smo že v nizkem štartu!

5. Prvo sodelovanje med fintechom in banko

In še nekaj čisto svežega! Poskrbeli smo za prvo slovensko sodelovanje nas kot fintech podjetja in banke – Sberbank.

Kaj to pomeni? Mobilno denarnico mBills lahko povežeš s svojim bančnim računom in plačuješ kar s sredstvi s svojega bančnega računa. mBills denarnice ti tako ni več treba najprej napolniti, kar ti prinaša pe dodatno mero brezskrbnosti.

mBills postaja del naših življenj

mBills ni samo nov, inovativen način plačevanja v Sloveniji, ki omogoča plačevanje kjerkoli, komurkoli in kadarkoli. Je tudi velik korak h brezgotovinski družbi, pionir pri povezovanju fintech podjetij in bank, je uporabnikova rešitev za sodoben hektičen način življenja in še marsikaj.

Komaj čakamo, da stopimo v leto 2019, ki bo zagotovo leto, polno dodatnih izboljšav in novosti. Naj bo uspešno tudi za vas! Srečno!

Petrol Pay nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB