mBills za celo družino!

28/01/2021

Leto 2021 prinaša številne novosti tudi v mobilni denarnici mBills. mBills denarnico razvijamo za vse. Ponosne mame, zaposlene očete, aktivne posameznike, nadobudne študente, samostojne podjetnike, športnike, umetnike, kmete, popotnike in druge posameznike. Tvoj čas je pomemben, stroški pa še toliko bolj. Zate nadgrajujemo mBills denarnico, da ti tako čimbolj olajšamo vsakdan.

Dejstvo, da mBills zaupa že več kot 100.000 uporabnikov nam daje vedeti, da smo skupaj s tabo na pravi skupni poti. Zato ti v posodobljeni verziji mBills denarnice sedaj ponujamo novosti – mBills Mini za otroke z vključeno kartico mBills Mastercard® Mini. Starši lahko sedaj žepnino enostavno nakažete otroku, otrok pa samostojno razpolaga z denarjem, uporablja Mastercard® kartico za spletne nakupe in ostale stroške, ter se tako samostojno nauči upravljati z denarjem. Storitev mBills Mini in kartico mBills Mastercard® Mini lahko naročiš iz udobja domačega naslonjača, v roku 3 dni ti jo dostavimo na domači naslov, od sedaj naprej pa ti ni več treba skrbeti, da bi otroku moral posojati svojo kartico.

Nova različica mBills aplikacije poleg storitev za otroke ponuja tudi mBills paket Mladi ki je namenjen študentom in mladim ter paketa mBills Napredni in Enostavni. Za vso ponudbo lahko v mBills denarnici sedaj enostavno preveriš številne prednosti, ki so vključene v posamezen paket. Paketi so oblikovani po željah mBills uporabnikov, ponujajo pa največji nabor storitev. Z njimi lahko na leto prihraniš tudi do 100 EUR, saj vključujejo številne storitve, ki jih običajno banke obračunajo dodatno in niso vključene v osnovni strošek vodenja osebnega računa.

Nadaljuj z branjem in odkrij, kaj vse je novega in zakaj je dobro uporabljati mBills vsak dan.

#1 Kartica mBills Mastercard Mini za otroke in najstnike

Kartica mBills Mastercard Mini je kartica za otroke. Namenjena je otrokom in mladostnikom do 18. leta, za njih pa jo naroči starš. Z mobilno denarnico mBills Mini in kartico mBills Mastercard Mini se otrok pripravi na samostojno finančno pot.  Z nakazilom žepnine v otrokovo mBills denarnico si poenostaviš dan (saj ne iščeš več bankovcev) in istočasno poskrbiš, da otrok vse svoje nakupe varno opravi z mBills denarnico ali kartico mBills Mastercard Mini. Zakaj bi za nakup igrice na spletu svojo plačilno kartico zaupal otroku? Z mBills Mastercard Mini mu preprosto omejiš kartične limite, omogočiš da sam plačuje, ter ga že od malih nog učiš pomembnih veščin varnega plačevanja, varčevanja in upravljanja z denarjem. Te veščine zagotovo otroku pridejo prav v vseh življenjskih obdobjih.

Zakaj moj otrok potrebuje mBills Mastercard® Mini?

 • Otrok lahko sam spremlja stanje, prilive in porabo denarja ter dobi občutek vrednosti denarja. Razume, koliko nekaj stane in koliko časa je moral varčevati za nakup.
 • Otrokov denar je na varnem in vedno na voljo, porablja pa ga lahko tudi s kartico mBills Mastercard® Mini.
 • V mBills denarnici si lahko ustvari Šparovček, varčuje za svoje cilje in spremlja, kako prihranki rastejo.
 • Otrok lahko svojega starša z možnostjo “Pošlji zahtevek” kadarkoli zaprosi za žepnino, za denar na izletu ali športni rekvizit, starš pa ga lahko nemudoma z enim klikom reši iz zagate s takojšnjim nakazilom v mBills.
 • Brezgotovinsko in brezstično plačevanje je bolj varno, otroku pa mBills Mastercard Mini omogoča tudi spletna plačila (igrice, naročnine ipd.) in plačila v tujini.

Kaj z uporabo mBills pridobiš ti kot starš? 

 • Storitev mBills Mini lahko naročiš kadarkoli iz udobja lastnega naslonjača. Niso potrebni obiski bančnih poslovalnic ter dolgo čakanje na prevzem kartice. Vse, kar otrok potrebuje, je svoj telefon in osebno izkaznico. Naročilo storitve mBills Mini ti bo vzelo največ 3 minute, kartica mBills Mastercard Mini pa bo v nekaj dneh prispela v domač poštni nabiralnik.
 • Nastavitve limitov za plačila s kartico mBills Mastercard Mini določiš ti kot starš kar v svoji mBills aplikaciji. Nadzor nad otrokovo porabo je v mejah, ki jih dovoliš in jih lahko tudi kadarkoli spremeniš.
 • Kot pooblaščeni starš, lahko spremljaš porabo na otrokovi mBills denarnici med transakcijami v svoji mBills denarnici in si takoj obveščen o tem, koliko in kje otrok porablja denar.
 • Svojemu otroku lahko žepnino, denar za izlet ali nujen nakup z možnostjo “Nakaži prijatelju” takoj nakažeš v mBills denarnico. Nič več iskanja gotovine 5 minut preden se otrok odpravi na izlet ali otroške žalosti zaradi izgubljenih bankovcev.
 • Če otrok izgubi ali mu ukradejo telefon oz. kartico, lahko tako starš kot otrok nemudoma blokirata kartico in preprečita morebitne zlorabe. Tega pa navadna denarnica in gotovina zagotovo ne zmoreta.

Otroci z mBills Mastercard Mini prejmejo svojo kartico mBills Mastercard, uporabljajo pa lahko tudi aplikacijo mBills. Ta je enaka kot običajna mBills aplikacija. Otroku so na voljo mBills funkcionalnosti kot so nakazila na telefonsko številko, brezstično plačevanje na prodajnih mestih, šparovčki in številne druge funkcije. Nekaj manjših prilagoditev pa poskrbi za izboljšano varnost in otroškim očem prilagojeno ponudbo.

Ali smo že omenili, da tudi otrok lahko uporablja Apple Pay, Garmin Pay ali Fitbit Pay na svoji napravi? Nismo? Otroku lahko enostavno pomagate, da tudi sam uporablja eno izmed enostavnih rešitev plačevanja, brez dodatnih stroškov.

Varnost in enostavna uporaba odtehtata mesečni strošek za kartico, ki znaša 1,49 € mesečno na posamezno kartico. mBills Mini je na voljo tudi za velike družine, saj starši lahko naročijo kartice za več otrok (za do kar 5).

Kako naročiš in pričneš z uporabo storitve mBills Mini?

V novi posodobitvi mobilne denarnice mBills, si na začetnem zaslonu, enostavno in le v nekaj korakih naročiš kartico mBills Mastercard Mini.

Sledi spodnjim korakom:
1. Izberi mBills Mini v pasici začetnega zaslona: Izberi pasico kartica mBills Mini Mastercard.
2. Naroči mBills Mastercard Mini: Potrdi naročilo z gumbom Naroči.
3. Vpiši otrokovo telefonsko številko: Na svoj telefon bo otrok prejel 6-mestno kodo, ki jo moraš vpisati v postopku registracije in s tem povezati otrokov mBills profil s svojo mobilno denarnico mBills. Vpiši otrokove osebne podatke in potrdi naročilo kartice.
4. Otrok prenese in začne uporabljati mobilno denarnico mBills. Da bo otrokova izkušnja enostavna, mu lahko takoj nakažeš manjši znesek žepnine.

Nakup s kavča z mobilno denarnico mBills

#2 mBills paketi tudi za študente

Storitev, ki jih mBills uporabniki uporabljate je res ogromno, zato smo pripravili paketno ponudbo, ki vključuje storitve za vsakodnevno uporabo. Posebno pozornost smo namenili študentom in vsem mladim do 26. leta, ki jim v paketu mBills Mladi nudimo neomejen nabor storitev po posebej ugodni ceni.

mBills Mladi je namenjen mlajši aktivni populaciji, ki cenijo svobodo in si želijo plačevati čimbolj enostavno, hkrati pa bi radi tudi nekaj privarčevali in imeli svoj denar vedno pod nadzorom. Storitve, ki jih omogočamo mladim so brezplačna polnitev mBills denarnice, vključno z brezplačnimi vplačili gotovine na prodajnih mestih Petrol do 500 EUR na mesec, kartica mBills Mastercard, nakazila drugim osebam na telefon, uporaba Apple Pay, Garmin Pay in Fitbit Pay, enostavni spletni nakupi in nadzor nad porabo svojega denarja. Paket mBills Mladi lahko v parih korakih naročiš kar na svojem telefonu.

Poleg paketa mBills Mladi, se lahko odločiš tudi za paketa mBills Enostavni ali mBills Napredni. Pregled prednosti in storitev lahko preveriš tudi v mBills denarnici. Na voljo so vse storitve, ki jih človek potrebuje, od brezplačnih vplačil gotovine na prodajnih mestih Petrol (do 500 EUR mesečno v paketih mBills Napredni ali Mladi), uporabe kartice mBills Mastercard, varčevanja denarja v mBills Šparovčkih, spremljanje porabe denarja, storitev Apple Pay, Garmin Pay in Fitbit Pay itd.

mBills paketi ti bodo pomagali prihraniti bančne stroške, omogočili enostavna plačila v spletnih trgovinah Aliexpress, Amazon, Netflix in podobno. Odpri svojo mBills denarnico in preveri, kateri paket ti najbolj ustreza.

Že poznaš vse prednosti paketov mBills Napredni in mBills Mladi?

 • Naroči in uporabljaj kartico mBills Mastercard. Dodaš jo lahko v pametne ure Garmin ali Fitbit in plačuješ z Garmin Pay ali Fitbit Pay in pa v vse naprave, ki podpirajo Apple Pay.
 • Neomejeno plačuj položnice, e-račune ali nakazuj na račune v Sloveniji in tujini brez provizij.
 • mBills si napolni z gotovino na najbližjem Petrolu, saj so vplačila in izplačila gotovine na prodajnih mestih Petrola do 500 € zate brezplačna. Ob obisku Petrola lahko z mBills plačaš tudi najboljšo kavo Na poti.
 • Naroči storitev za otroke in kartico mBills Mastercard Mini.
 • Plačuj z mBills denarnico na več kot 3.000 prodajnih mestih kot so Petrol, eHrana, Automatic Servis, Žito, Harvey Norman, ter številna druga, hkrati pa v aplikaciji mBills doniraj ali nakupuj v Ponudbi zavihka Marketplace.
 • Enostavno in kadarkoli upravljaj s svojo mBills Mastercard kartico v mobilni denarnici mBills in tako v trenutku spremeni svoje limite za spletne nakupe ali poglej in spremeni PIN kodo.

Prednosti paketov bomo nenehno dopolnjevali z novimi funkcionalnostmi in storitvami.

Moški se veseli uspešnega nakupa z mobilno denarnico mBills

Prenesi in posodobi mBills denarnico za najboljšo uporabniško izkušnjo!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB