Nagradna igra: Poteguj se za slušalke ali zvočnik

19/03/2021

Obožuješ glasbo? Si eden izmed tistih, ki med pospravljanjem posluša glasbo in takoj zapleše? Eden tistih, ki se v službo ne more peljati, če zraven ne predvaja svoje playliste, ki jo je sestavljal dober teden? Ali eden tistih, ki na pikniku poskrbi, da se zraven dobre hrane in pijače v ozadju ves čas vrtijo le najboljši komadi? 

Potem se zagotovo zavedaš, kako ključnega pomena je, da je tvoja oprema za uživanje glasbe naravnost vrhunska!  Saj veš, da dobre slušalke ali zvočnik naredijo vso razliko.  

V MBILLS smo poskrbeli, da bo tvoja izkušnja od zdaj naprej še boljša in zate pripravili nagradno igro z eno vodilnih blagovnih znamk na področju glasbenih izdelkov – JBL. Podelili bomo 5 JBL zvočnikov Charge 4 in 10 slušalk TUNE 700 BT.  

Ali si vedel, da so imele prve slušalke, narejene konec 19. stoletja samo eno slušalko?

Ali si vedel, da so imele prve slušalke, narejene konec 19. stoletja samo eno slušalko? Ne skrbi, seveda bodo tvoje eden najnovejših JBL modelov 21. stoletja z obema slušalkama.

Brezžične slušalke JBL TUNE 700BT so nepogrešljiv pripomoček današnjega časa, ki s kakovostnim zvokom in kompaktno zasnovo dajejo občutek, da tvoj službeni sestanek poteka v živo, čeprav ti v resnici sediš doma v pižami pred računalnikom. Ob generalnem pospravljanju stanovanja lahko poslušaš svojo playlisto, upravljaš slušalke s priročnim gumbom na slušalki in zraven poskrbiš, da ne motiš svojih sosedov v bloku. Zahvaljujoč izvrstni bateriji lahko v glasbi brezskrbno uživaš kar 27 ur.   

Tudi brez dobrega zvočnika ne gre. JBL Charge 4 ima poln spekter, neverjetno zmogljiv zvok in vgrajen powerbank za napajanje drugih naprav. Nudi povsem novo izkušnjo z globokim basom. Skupaj z JBL Connect + lahko brezžično s svojimi prijatelji povežete več kot 100 zvočnikov. Poleti bo zvočnik zraven hladnega piva nujen na plaži, čolnu ali pikniku s prijatelji.

Kako lahko sodelujem?

Sodelovanje ne bi moglo biti bolj preprosto: Prijavi se tukaj in do 18. 4. opravi vsaj pet plačil z mBills ali mBills Mastercard. Če še nimaš kartice, jo lahko naročiš v aplikaciji, v zavihku ˝Kartice˝..

Kako najhitreje do petih plačil?

Ko se na poti v službo za poln tank goriva ustaviš na Petrolu, si privošči še jutranjo kavo TO GO in tvoj dan bo takoj lepši, hkrati pa si že opravil prvi dve plačili za sodelovanje v nagradni igri. Ob poldnevu naroči svoje najljubše kosilo prek aplikacije E-hrana, naročilo plačaj z mBills in že si še eno plačilo bližje JBL slušalkam ali zvočniku. Čas je, da rečeš JA puloverju, ki ga na spletni strani spremljaš že 1 mesec in nakup opraviš z mBills Mastercard. S kartico lahko opraviš tudi tedenski nakup v trgovini ali pa jo povežeš s pametno uro Garmin ali Fitbit in med rekreacijo z nakupom vode poskrbiš, da ostaneš hidriran. Eno plačilo tukaj, drugo tam in sreča je morda na tvoji strani!

Kaj je pomembno, da si zapomnim?

  • Poslušanje najljubše glasbe za tretjino zmanjša tesnobo ljudi.
  • Odlične slušalke in zvočnik sta »must have« v današnjem času.
  • V nagradni igri za JBL slušalke ali zvočnik je vredno sodelovati.
  • Prijava, 5 plačil z mBills in nagrada je lahko tvoja!

Pohiti, nagradna igra traja do 18. 4.!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB