Nagradna igra: Prejmi Huawei P40 Pro

29/07/2020

Kot veš, lahko mobilno denarnico mBills uporabljaš že od dopolnjenega 16. leta. Ni pomembno pri kateri banki imaš odprt bančni račun, katerega mobilnega operaterja uporabljaš ali kakšen operacijski sistem podpira tvoj telefon. Zato smo pred kratkim uporabo mBills denarnice omogočili tudi uporabnikom novejših telefonov Huawei. Aplikacijo mBills.si tako po novem najdeš tudi v najsodobnejši galeriji – Huawei AppGallery.

Z malo sreče in z uporabo mBills denarnice pa lahko tudi sam preizkusiš delovanje trgovine AppGallery. Sodeluj v nagradni igri »mBills v trgovini AppGallery« in osvoji enega izmed petih telefonov Huawei P40 Pro, ki ti jih v sodelovanju s Huawei AppGallery podarja mBills. V nadaljevanju preberi, kako se prijaviš na nagradno igro in kdaj bodo znani nagrajenci.

mBills v Huawei AppGallery

Uporabniki mobilnih telefonov Huawei si lahko aplikacijo mBills.si po novem naložite iz trgovine AppGallery. AppGallery je mobilna trgovina z aplikacijami z različnih področji, namenjena uporabnikom telefonov Huawei.

Ko aplikacijo mBills.si naložiš na svoj telefon, se moraš pred uporabo v mBills denarnico prijaviti. Če si že uporabnik mBills, boš ob vpisu potreboval svojo telefonsko številko in trimestno varnostno kodo, ki si jo prejel ob registraciji v mBills. Trimestno varnostno kodo najdeš tudi v mBills denarnici na svojem profilu, in sicer v zavihku »Nastavitve«. Če še nisi uporabnik mBills denarnice, pa se registriraš s svojimi osebni podatki in opraviš osebno identifikacijo.

Trgovina z aplikacijami Huawei AppGallery sedaj ponuja tudi mobilno denarnico mBills

Sodeluj v nagradni igri mBills v AppGallery

V nagradni igri lahko sodeluješ do 16. 8. 2020, izžrebali pa bomo kar 5 nagrajencev.

Kako sodelujem?

  1. Med 10. 7. in 16. 8. 2020 opravi vsaj 5 plačil z mobilno denarnico mBills ali s kartico mBills Mastercard®. Če še nimaš nove kartice, jo lahko naročiš v svoji mBills denarnici, in sicer v zavihku »Kartice«.
  2. Prijavi se na nagradno igro, tukaj.
Mobilna denarnica mBills je na voljo tudi za telefone Huawei

Prejmi novi Huawei P40 Pro

V nagradni igri bomo 5 nagrajencem podarili novi Huawei P40 Pro. Huawei P40 Pro ima štiri vrhunske kamere Lecia Ultra Visiom, ki postavljajo fotografijo na nov nivo. Z vrhunskimi fotografijami lahko ustvariš svojo galerijo trenutkov, z novim telefonom pa lahko vstopiš tudi v najsodobnejšo galerijo AppGallery, v kateri najdeš tudi aplikacijo mBills.si.

Sodeluj v nagradni igri in se pridruži zadovoljnim uporabnikom mBills in Huawei AppGallery. V Petrol Pay se lahko pohvalimo, da je takih uporabnikov kar nekaj, saj je aplikacija mBills.si trenutno peta največkrat naložena aplikacija v Sloveniji v trgovini AppGallery.

Sodeluj v nagradni igri!

Petrol Pay nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB