Vstopi v novo šolsko leto z mBills

18/08/2020

Brezskrbne počitnice se počasi približujejo koncu in čas je, da šolarji ponovno sedejo pred šolske zvezke in knjige.  Pred začetkom šolskega leta pa je potrebno kupiti potrebščine, kar lahko predstavlja velik finančni zalogaj za marsikatero gospodinjstvo. Dobrodelne organizacije zato zbirajo prispevke s katerimi bodo nakupile šolske potrebščine za vse tiste otroke, ki si jih ne morejo privoščiti.

S svojo mobilno denarnico mBills lahko pri nakupu pomagaš tudi ti. Poleg tega pa ti mBills omogoča plačevanje mesečnih šolskih obveznosti, kot so plačilo malice, kosila ali dodatnih dejavnosti s pomočjo e-računov, brez provizij.

mBills zopet širi dobrodelnost

Že v pomladnih mesecih samoizolacije smo širili dobrodelnost za družine v stiski in bili pri tem zelo uspešni. Zbrali smo več kot 3500 €. Tokrat pa smo se odločili, da v mBills denarnici podpremo akcije, ki so namenjeni zbiranju sredstev za nakup šolskih potebščin. V mBills denarnici lahko podpreš tri akcije.

  • Pomoč pri nakupu šolskih potrebščin: Veriga dobrih ljudi – Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje
  • Otroci nas potrebujejo – šolske potrebščine: Slovenska Karitas
  • Šolske potrebščine: Zveza prijateljev mladine Slovenije

Kako prispevaš?

V mBills denarnici v zavihku »Več« izberi možnost »Donacije«. Dotakni se projekta, ki ga želiš podpreti, izberi gumb »Nadaljuj« in »Plačaj«. S tem bo tvoj prispevek v celoti takoj nakazan izbranemo društvu, saj mBills za nakazilo ne zaračunava nobenih provizij.

Mobilna denarnica mBills ti omogoča tudi nakazovanje sredstev dobrodelnim usanovam.

Naroči se na e-račune in plačuj šolske mesečne položnice brez provizij

mBills denarnica ti omogoča, da vse položnice plačuješ brez provizij. To lahko storiš s slikanjem QR kode na položnici, ročnim vnosom podatkov ali pa s prijavo na e-račune. V zavihku »Nastavitve«, izberi »Prijava na e-račune« in poišči vrtec, osnovno ali srednjo šolo za katero plačuješ obveznosti. Vsak mesec boš v svojo mobilno denarnico mBills prejel e-račun, ki ga plačaš z dvema dotikoma zaslona. To lahko storiš kjerkoli in kadarkoli. Naročilo in plačilo e-računov je popolnoma brezplačno in brez provizij.

Z nekaj triki je mobilna denarnica mBills še uporabnejša

Nakazilo žepnine v mBills denarnico

Mladostniki se z upravljanjem financ največkrat spoznajo v času srednje šole, ko prejmejo štipendijo ali žepnino. Vsi, ki so stari nad 16. let že lahko postanejo mBills uporabniki, kar pomeni, da jim žepnino lahko nakažeš v njihovo mBills denarnico. Denar s pomočjo funkcije »Nakaži prijatelju« nakažeš v trenutku, brez provizij. Z mBills denarnico lahko plačujejo na vseh prodajnih mestih, ki omogočajo plačevanje z mBills. Vsi, ki so že dopolnili 18. let pa si lahko brezplačno naročijo kartico mBills Mastercard in z njo varno plačujejo na spletu ter prodajnih mestih v Sloveniji in tujini.

Zaradi sprememb, ki jih prinaša trenutna situacija moramo ohraniti pozitivno mislenost in si med seboj pomagati. Širi dobrodelnost z mBills in nadaljuj z uporabo mBills denarnice tudi pri plačevanju e-računov, brezstičnemu plačevanju na prodajnih mestih in plačevanju na spletu s kartico mBills Mastercard.

Širi dobrodelnost z mBills!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB